22 | 10 | 2024
Főmenü
Események
October 2024
M T W T F S S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

Dunaújváros FC – KK Grain Kft.-Mezőfalva 3:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 

Dunaújváros FC – KK Grain Kft.-Mezőfalva 3:0

 

Magabiztosan, tíz perc alatt győzött a Dunaújváros és az első tíz percben eldőlt a három pont sorsa. A gólkülönbség ellenére emelt fővel távozhatott Váradi Tamás együttese a Dunaújvárosi Stadionból.

   

További fotók itt! >>>

Video itt! >>>

A kezdőrúgás után rögtön az első percben gólt szerzett a hazai csapat. A gyors letámadást követően Tapiska találata lepte meg a vendégeket. 1:0. A folytatásra sem kellett sokat várni. Egejuru kapott jobb szélről középen labdát és ezzel már két gólos előnnyel vezetett a Dunaújváros. A mérkőzés utolsó, harmadik gólját is Tapiska jegyezhette a 10. percben. Jobbról hosszan ellőve került a labda Kovács kapujába. A gólok után újabb találat nem született. Mezőfalva az első felejthető negyedórát követően összeszedte magát és több kontrával is eljutott a vendégfogadók kapujáig. Néhány gólveszélyes helyzetet is láthattunk, de alapjában Dunaújváros sokkal nagyobb játékerőt képviselt ezen a meccsen. Mezőfalvát egy kicsit meglepte a stadion környezete, hangulata. Talán ennek is betudható nyitó pillanatok megszeppentsége. Ezután azonban már partnerként játszottak a mezőfalviak. A második félidőben sokkal kiegyenlítettebb játék folyt a pályán. Ebből azonban gólveszélyes helyzet egyik oldalon sem tudott kialakulni. Zárszóként a dunaújvárosi gárda megérdemelten gyűjtöttet be a három pontot.

 

   

 

Dunaújváros FC: Bolla, Hegedűs, Gál, Egejuru, Bata, Dorogi, szepesi, Király, Tapiska, Ferenczy, Vagyóczki. Cserék: Sári, Tihanyi, Kiss, Káveczki.

Mezőfalva: Kovács, Villám, Balázs, Rózsahegyi, Rakonczai, Sági, Németh, Mekota, Kovács, Morár, Balogh. Cserék: Török, Szabó, Márki, Kovács, Kiss, Csontos.

Gólszerzők: Tapiska Géza 2, Egejuru Godslove

- Mezőfalva, Váradi Tamás: Az első tizenöt percben rövidzárlat volt a csapatnál, amit a stadion miliője is okozhatott, hiszen nem ehhez szoktak a mieink. Az első pár másodperces gól nagyon megfogta a fiúkat fejben. A három gól után szerintem visszajöttünk a meccsbe. Azt viszont el kell ismerni, hogy nálunk jobb képességű csapat ellen játszottunk. Ennek ellenére akadtak jól kidolgozott, gólveszélyes támadásaink is. Ami még fontos, hogy mint az Ikarus ellen is, egy vert helyzetből fel tud állni a csapat és ez egy jó tartást mutat. Ennek nagyon örülök!

 

 

Szeptember 15-én, vasárnap 16.30-tól a Mezőfalva otthoni környezetben a Lajoskomárom gárdáját fogadja.

Share