24 | 05 | 2018
Főmenü
Események
May 2018
M T W T F S S
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3
Véletlen kép

Fejér Megyei Kupa: Nagyvenyim – Kisapostag 2:5, félidő 0:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 

Fejér Megyei Kupa: Nagyvenyim – Kisapostag 2:5, félidő 0:1

A második félidőben későn ébredő hazai együttest magabiztos győzelemmel búcsúztatta Kisapostag a kupasorozat első mérkőzésénAz első játékrészben remek szöktetés után a kipattanóra érkező Csima kezdte a vendég kisapostagiak gólgyártását. 0:1. A szünetet követő első percben Szántó is feliratkozott a gólszerző listára. Kilépő védők között emelte át a hazai Kántor kapus felett a hálóba. 0:2. Szántó találata után Oláh is betársult a vendég gólvágók közé. Húszméteres szabadrúgásával 0:3-ra változott a mérkőzés állása. Az 54. percben a nagyvenyimi Csordás szabálytalankodott Buglyóval, így 11-eshez jutott Kisapostag. A büntetőt Varjas értékesítette. 0:4. Az 58. perc környékén megrázta magát a hazai együttes és gyors egymásutánban Bata és Vajai két szépítő találattal hozta vissza a szurkolók reményét. A nagyvenyimi kedélyeket azonban Subi végleg lehűtötte a 87. percben. Ezzel beállította az 2:5-ös végeredményt.

Gólok és kihagyott helyzetek sokasága jellemezte a vasárnapi összecsapást

További kképek itt! >>>

 

Kisapostag végig jól és higgadtan játszott. Már az elején látszott – bár egy osztályban küzdenek Nagyvenyimmel – mégsem egyforma a két csapat technikai tudása, erőnléte. A hazai együttesnek voltak érdemi villanásai, de még nagyon távoli a kiegyensúlyozottság. Hozzá kell tenni az elmúlt idényt épp csak túlélték. A mérkőzés lefújása után az edzőket kérdeztük.

- Az együttlét pár hete alatt nehéz konkrét véleményt mondani – mondta Horvát Csaba, aki a nyáron érkezett új edzőként Nagyvenyimre. Sokan hiányoztak, de még az is nagy dolog, hogy teljes létszámmal ki tudtunk állni. A fő cél a csapatépítés és életben tartani a labdarúgást Nagyvenyimen. Újonnan érkezett a csapathoz Gregorics Ákos, Csordás István, Jóbi Miklós, Rakonczai Tamás, Szabó Szabolcs, Pulai Gábor, és valószínűleg Sárai is újra csatlakozik a csapathoz. 8-10 fő megjelenik edzésen, ami bizakodásra ad okot – latolgatta az őszi esélyeket Horváth Csaba.

 

- Nem késztetett minket komoly ellenállásra Nagyvenyim. Az időszakos fellángolás után frissítettünk, és biztosítottuk a továbbjutást – értékelt Sági Csaba Kisapsotag edzője. A folytatásban a csapat gerincének megerősítése a cél. Távlati terveként jövőre az osztályváltás is szóba jöhet. A cél érdekében igazoltuk Subi Tamást, Béni Szabolcst, Kovács Istvánt is – tette hozzá a Duna -menti csapat trénere.

 

Nagyvenyim: 50 néző, játékvezető Szűcs Zoltán, asszisztens Kovács Gábor.

Nagyvenyim: Kántor T., Lengyel L., Gaszler T., Varga Á., Varga Cs., Horváth P., Bata J., Szabó K., Rakonczai T., Németh L., Gaszler L. Cserék: Vajai V., Gászler F., Csordás I., Ulicska M.

Kisapostag: Hegedűs S., Szántó J., Szalai Zs., Subi T., Pék T., Buglyó G., Oláh Á., Timkó F., Trifu N., Varjas Cs., Csima L. Cserék: Béni Sz., Farkas I., Major T., Szőcs A., Kovács I., Halasi Cs., Dénes J.

Gólrúgók: Nagyvenyimtől Bata József és Vajai Viktor, Kisapostagtól Csima László, Szántó János, Oláh Ádám, Varjas Csaba, Subi Tamás.

Share