20 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Nagyvenyim: Másodszor is a PASE női csapatáé a Nőnapi Kupa

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

A DPASE női csapat nyerte másodszor is a Nőnapi kupát!

Fotók a kupáról itt! >>>

 

Nagyvenyim: Másodszor is a PASE női csapatáé a Nőnapi Kupa

Csajos foci – profi szinten

Nőnaphoz közeledve konyhai elfoglaltság és főzőkanál hiányában mi más is lehetne vasárnap lányaink, asszonyaink időtöltése, mint egy remek nőnapi focikupa. És hogy nem a tradicionális hétvégi teendőktől elrugaszkodott gondolat az otthoni ebédfőzés helyett inkább futballozni, arra a legjobb példát szolgáltatta az a hat csapat, amelyik március 3-án, a Nagyvenyimi Kossuth Lajos Általános Iskola tornatermében második alkalommal tette próbára tudását.

A remekül küzdő baracsiak  (sárgában) épp csak lecsúsztak a dobogó legfelső fokáról

 

Kitűnő hangulatú mérkőzésen találkozott egymással hat csapat a DPASE, Baracs SE, Tatárszentgyörgy, Soroksár-Jánoshalma, Amazon Foci (Budapest) és a házigazda Nagyvenyim női focistái. A második alkalommal megrendezett Nőnapi Női Focikupán óriási és rendkívül sportszerű küzdelmeket láthatott a futballrajongó közönség. Reggel fél kilenctől délután háromig tartó összecsapások végeredményében újra a tavalyi kupagyőztes DPASE női gárdája végzett az élen. Baracs éppen csak lecsúszott a dobogó legfelső fokáról, így az előkelő másodikként fejezte a be a küzdelmeket. Harmadikként zárt Tatárszentgyörgy csapata, negyedik lett Soroksár-Jánoshalma, ötödikként végzett az Amazon Foci és legvégül tisztes helytállással Nagyvenyim vehette át az emléklapot. Különdíjakban a Nap embere/hőse és gólja címet érdemelte ki az “Amazon Foci” csapatából Füzér Zsuzsanna, aki a sérült kapusuk helyére beállva hatalmas rúgást kapott labdával az arcába, de folytatta a játékot és egész-pályás gólt szerzett! Gólkirályként vehetett át elismerést a Baracs SE csapatától Bozsik Brigi 11 találattal. Legjobb kapus díját Faragó Mimi a “Jánoshalma - Soroksár” csapatából érdemelte ki, akik U16-os csapattal érkeztek, ezért külön dicséret illeti őket. Legjobb Játékos díj pedig a DPASE -től Somogyi Dórának adták át. A DLSZ által felajánlott pólót a Baracs SE játékosa Gyöngyösi Évi hordhatja majd büszkén.

Az eredményhirdetés után a Kossuth Lajos Általános Iskola ugrálóköteles formációja is köszöntötte a csapatokat!

 

A rendezvény végén Pap István és Konczné Bójás Magdolna szervezők elmondták, még hat csapatot sem egyszerű mai világban összeszedni. Nagyon lelkes együttesektől szikrázó teljesítményeket láthattunk. A mérkőzések hangulata jól példázza, milyen remekül érezhették magukat vendégeink Nagyvenyimen. Ez a siker kötelez majd a folytatásra is, melyhez ezúton köszönjük a Kossuth Lajos Általános Iskola, az Önkormányzat, a Carissa virág, és Csizmadia György támogatását. Valamint a szervezésben, lebonyolításban köszönet illeti a Nagyvenyimi Sport Kört, Szalavics Esztert és a játékvezetésért a két bírót. 

A kupa részletes eredményei:

Share