22 | 05 | 2019
Főmenü
Események
May 2019
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2
Véletlen kép

Mezőfalva – Mór: 0:3, félidő 0:2

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

 

Mezőfalva – Mór: 0:3, félidő 0:2

 

Mór a lista élvonalához méltó játékkal győzött. Mezőfalva a második félidőben teljesen egyenrangú félként focizott. Mór itt már biztonsági játékra törekedett. Mezőfalva felélénkülve a vendégek lazításán komoly helyzetekig is eljutott. Volt, mikor csak hajszálon múlott a szépítés! Mórnak nagyon nem volt mindegy a három pont sorsa. Mezőfalva derekasan küzdött nagy nevű ellenfelével szemben.

 

A tavaszi fordulók első találkozóját pótolták elmaradt mérkőzésként a Viszló Trans Megye I. osztályban szerdán Mezőfalván. Mór a 7. percben vezetést szerzett. Baloldalról a hazai kapu elé tálalt labdára Mayer csapott le remek ütemben. 0:1. A 10. perc környékén újabb vendég helyzetnél az előbb gólszerző Mayer a kapufát lőtte be. A hazaiak szerencséjére maradt a mérkőzés állása. Mór nagy nyomás alatt tartotta a mezőfalvi csapatot, akik csak az első negyedóra végén szabadultak fel a szorításból. A 44. percben Klémánt hagyták kicsusszanni a hazai védők, így Mór kétgólos vezetéshez jutott, 0:2. Szünet után a móri Osgyán tört be a mezőfalvi tizenhatos sarkáról. A kitámadó Papp kapus mellett gurított a hálóba. 0:3. A második félidő hátralévő részében Mór több cserével biztonsági játékra törekedett. Mezőfalva viszont jóval harcosabban vette fel a küzdelmet erősebb ellenfelével. Több veszélyes támadást is láthattunk Mezőfalva csapatától, de az eredmény már nem változott. Mór három ponttal, bajnokesélyeshez méltón fejezte be a találkozót.

 

A mérkőzés végén értékeltek az edzők:

- Az első játékrészben kevesebb hittel fociztunk. Két nagyobb hibánkat góllal büntette az ellenfél. A második félidőben viszont már egyenrangú félként futballoztunk – Masinka László edző, Mezőfalva.

- Számítottunk ilyen gólarányra, mivel a két csapat között van ekkora különbség. Nekünk most az volt a célunk, hogy tabella élére kerüljünk, mai sikerült. Az utolsó fordulóban Martonvásár ellen hazai környezetben mindenképpen szeretnénk nyerni. Nem lesz könnyű, hiszen Martonvásár igen masszív csapat, de reméljük a végén ünnepelhetünk – Németh Bálint edző, Mór.

Játékvezető: Závotka Csongor. Asszisztensek: Nagy Károly és Dolmány Tamás

Mezőfalva: Papp – Balázs – Ürmös – Móricz – Sági J. – Kovács – Boros – Sági R. – Mekota – Bozoki – Orosz. Cserék: Antal – Begán – Kovács – Sági J. – Németh Masinka – Balogh.

Mór: Kiss – Végvári – Joó – Kaszás – Meggyes – Tarr – Szabó – Mayer – Osgyán – Cseh – Klémán. Cserék: Spandler – Molnár – Ács – Szekeres – Kállai – Radács – Dreska.

 

Gólrúgók: 7'Mayer Dávid, 44Klémán Máté, 48' Osgyán Máté

Share