14 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Bravúros győzelem Baracs ellen

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

 

Bravúros győzelem Baracs ellen

Az IFI és a felnőttek is három ponttal ünnepelhettek a hétvégén

Mezőfalva – Baracs 2:1, félidő 1:1

 

Nagy iramú, helyenként kemény küzdelemben a hazai csapat bírta jobban az idegek harcát. Négy forduló után végre Mezőfalva ünnepelhetett a mérkőzést végét jelentő sípszó felhangzásakor. Mezőfalva óriási szívvel és lélekkel, nagyon jó összpontosítással játszotta végig mindkét félidőt. Ezt a csapatot szeretnénk látni minél többször!

 

Igazán kiéhezett már a hazai közönség egy igazi vérbeli csatára, ahol keményen, de becsülettel harcolnak az ellenfelek. Nos, ez a pillanat a Megyei II. osztály 4. fordulójában érkezett meg Mezőfalva számára, amikor a szomszéd település Baracs csapatát fogadta. A rangadónak is beillő találkozón Mezőfalva méltó ellenfélként játszott a bajnokság harmadik helyén álló gárdával szemben.

 

Mezőfalva – Baracs 2:1, félidő 1:1

A szomszéd falvak csatájában mindig nagy harc várható, és ez így volta Mezőfalva – Baracs találkozón is. A vendégek az esélyesebb csapat nyugalmával futottak fűre. A hazai együttes pedig „csak azért is megmutatjuk, vesztenivalónk nincs” felállásban álltak a kezdővonalhoz. A huszadik perc végén a mezőfalvi Török ugrasztotta ki Ságit, aki két védő között szerzett előnyt, majd a kapust is kicselezve jobb szélről a baracsi hálóba gurított. 1:0. A félidő nagy részében több helyzet is adódott mind két csapat előtt, de csak a vendégek tudtak ezekből egyet értékesíteni. A negyvenharmadik percben bal szélről beadott labdára vetődött a mezőfalvi kapus, de kezei között kicsúszott a labda, és Balogh visszahozta a baracsi reményeket. 1:1. A pihenőt követően a hatvankettedik percben Prókai pontozta ki magát a második sárgával, így létszámelőnybe került Mezőfalva. A folytatásban mind a két csapat előtt adódtak gólreményes helyzetek, de csak a hazai gárda tudta találatra váltani. A nyolcvanhatodik percben ráadásul Bartók is idő előtt öltözőbe vonult. Immáron kettős emberhátrányba került Baracs. A helyzetet kihasználva még nagyobb sebességre kapcsolt Mezőfalva. A hetvennegyedik percben Bakost Sági indította a bal szélen, aki egy hatalmas szólóban két védőt is átverve egy visszapassz után kilőtte a hosszú sarkot. 2:1. Innentől már hiába kapaszkodott a Baracs, nem érte utol a vendéglátókat.

 

A mérkőzést követően az edzők így értékeltek.

- Bakos János, Mezőfalva: Óriási mérkőzéssel egy nagyszerű csapatot győztünk le. Úgy érzem, férfias küzdelemben, megérdemelten szereztünk három pontot. A sikert már nagyon akarta a csapat, hiszen négy fordulónak kellett eltelnie, hogy ünnepelhessünk.

- Fehérvári József, Baracs: Nem tudtuk kihasználni a helyzeteinket és a két kiállítás is nagymértékben befolyásolta játékunkat. Kaptunk két egyéni hibából gólt és ezt már nem hozhattuk vissza. Ennek ellenére nem csüggedünk. Továbbra is a dobogós helyek egyike a cél, mi pedig ott fogunk végezni.

Mezőfalva: Orosz, Balázs, Sümegi, Török, Tonka, Balogh, Bakos, Balogh, Sági, Mekota, Ásványi. Cserék: Antal, Horváth, Magosi, Kiss, Somogyi, Kertész, Sági.

Baracs: Vaszócsik, Hepp, Rezes, Prókai, Bartók, Balogh, Éliás, Mészáros, Deli, Huber, Kókuti. Cserék: Rhuby, Sebestyén, Palkó, Nagy, Nagy, Badi, Cséplő.

Gólrúgók: Mezőfalvától Sági Roland és Bakos Patrik. Baracstól Balogh Dávid


 

Jó hírekről számolhatunk be az IFI háza tájáról is! A DUFK fiataljait 3:0-ás félidő után 8:0-ás isma győzelemmel verték. A tabellán az IFI a harmadik helyen van! Csak így tovább!

Share