29 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva - Nagykarácsony 2:4, félidő 1:2

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Mezőfalva - Nagykarácsony 2:4, félidő 1:2

IFI - Adony 0:2

Vereségek a hétvégi fordulókban

Szervezetlenül és pontatlanul játszó Mezőfalva ellen megérdemelten győzött Nagykarácsony. A hazai futballistáknak ezúttal csak két szépítő találatra futotta. Zakózott az IFI is. Ők Adony csapatát fogadták szombaton. 0:2 lett a végeredmény.

 

Képek a mérkőzésről itt! >>>

 

 

Hazai vereség a szomszédvári rangadón. Nagykarácsony tíz emberrel is nyerni tudott.

Sok kidolgozott helyzetből csak kettő talált be. Mezőfalva ezúttal szervezetlenül és pontatlanul játszott. A dekoncentrációnak köszönhetően három pontot veszített. Nagykarácsony viszont jobban gazdálkodott a gólszerző lehetőségeivel, így nagyobb akarással és pontosabb játékkal megérdemelten írhatott három pontot.

 

A 4. percben Felföldi jobb oldalról beadott labdájára Brogyányi csapott le középen. 0:1. A gól után rövid időre beszorult Nagykarácsony a kapu elé, de ebből a szorongatott helyzetből Mezőfalva nem tudott előnyt kovácsolni. A hazai Németh bomba lövése ráadásul a felső lécen csattant. A 27. percben jobb oldali mezőfalvi szögletből Balogh fejelt a hosszúra. 1:1. Az egyenlítés után Nagykarácsony még egy fokozatot kapcsolt a sebességre. A mezőfalvi középpályán szinte átszáguldva kontrázta le ellenfelét. A 39. percben a hazai védelmi káoszban Rácz elé került a labda, aki bár rosszul tudott visszafordulni lövésre, de gyengén eltalált labdáját Antal csak nézhette. 1:2. A szünet után váltakozva támadott Mezőfalva és Nagykarácsony. Mindkét térfélen akadtak sorozatos szögletek. Egyszer még a gólvonalról is mentettek a vendégek. A 63. percben karácsonyi szögletből nagy kavarodás támadt a kapu előtt, melyet Gazsó használt ki, Antal kezéből kipattanóra lépett rá szemfülesen. 1:3. A 68. percben ismét vendég szöglet következet, amit hazai védőt érintve Fülöp szerezhetett meg és értékesített. 1:4. Közben Szabó Mártont kiállították a kapuban történt ellenféllel való kakaskodás után. A hátralévő időben Mezőfalva több helyzetet is kidolgozott, de ezekből csak egyet tudott abszolválni. Tonka a 78. percben szerzett labdát középen és 2:4-re szépítette az eredményt. A találkozó után értékeltek az edzők.

 

- Bakos János, Mezőfalva: Nagyon nem ment ma Mezőfalvának. Kiesett két belső védőnk, akiknek a játéka most hiányzott. Ráadásul hátul sem voltunk elég határozottak és magabiztosak. Pontatlanul, szervezetlenül játszottunk. Sajnos most ilyen napot fogtunk ki. Jó lenne nagyobb edzéslátogatás és akkor a szögletrúgásokat is begyakorolhatnánk. Ezen is csúszott el a mai eredmény.

 

- Mergl István, Nagykarácsony: Megérdemeltük a győzelmet, hiszen alaposan megdolgoztunk a sikerért. Mindig öröm számunkra jó ellenféllel játszani, mert az belőlünk is kihozza a legjobbat. A fiúk betartották a taktikai utasításokat, kihasználták a helyzeteket. A kiállítás viszont nem volt benne a tervben. Legközelebb talán nagyobb lesz az önfegyelem.

Mezőfalva: Antal, Sági, Balázs, Tonka, Török, Balogh, Balogh, Németh, Bakos, Horváth, Ásványi. Cserék: Magosi, Horváth, Sági, Somogyi, Kiss, Vereb,

Nagykarácsony: Turi, Fülöp, Kovács, Brogyányi, Huszár, Kovács, Gazsó, Szabó, Felföldi, Rácz, Mohácsi. Cserék: Jeney, Stocker, Geráth.

Játékvezető: Nagy Károly. Asszisztensek: Pintér Róbert, Zámbó Csaba

Góllövők: Mezőfalvától Balogh Dániel, török Dávid. Nagykarácsonytól Brogyányi Márk, Rácz András, Gazsó Dániel, Fülöp Attila

 

Share