19 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

U19 Nagykarácsony - Mezőfalva 2:1, félidő 1:1

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 

Képek a mérkőzésről itt! >>>

 

U19 Nagykarácsony - Mezőfalva 2:1, félidő 1:1

 

Nagykarácsony erős mezőfölénnyel és nagy szerencsével tartotta otthon a három pontot. Mezőfalva 90. percig tartani tudta a hazai rohamokat, de végül egy kapushibának köszönhetően elbukta a félve őrzött egy pontot.

Március 27-én, szombat délelőtt a szomszédos Nagykarácsony település fiataljainál vendégeskedett a mezőfalvi U19-es gárda. A végig mezőfölényben játszó hazai csapat nagyon sok helyzetet kihagyott. A vendégek ügyes kontrákkal igyekeztek bevenni a nagykarácsonyi kaput. Ráadásul az első félidőben Bakos János legénysége szerezte meg a vezetést. A kapu előtti kavarodásban a kapusról kipattanót Kiss Norbert talált el remek ütemben. Az egyenlítő gólra a 35. percig várhattak a hazai szurkolók mikor a 16-os belül volt egy kiugratás, majd a Virág József a hosszú felsőbe vágta . 1:1. Szünet után folytatódott a hazai nyomás. Mezőfalva többször is beszorult a saját térfelére, illetve a kapuja elé. Egy-két veszélyes kontrákra azért futotta az erőből. Különösen Pepe volt gólveszélyes. Az akciókból azonban találat nem született. ahogy a nagykarácsonyi távoli lövések és pontrúgások sem hoztak eredményt. A lefújást követő percekben a vendéglátók nagy szerencséjére egy ártalmatlanabb kapura tartó lövést nem tudott védeni a mezőfalvi hálóőr és a lába között bevánszorgott a bőr. Ezzel a góllal nyert végül Nagykarácsony. Hozzá kell tenni, a mezőfölényt is tekintve megérdemelten.

 

A találkozó után értékeltek az edzők.

 

- Jenei Flórián, Nagykarácsony: Többnyire uraltuk a játékot. Egy nagyon jól küzdő ellenféllel szemben sikerült kivívni a győzelmet. Sok helyzetünk adódott,melyből azért lehetett volna még többet is kihozni. A pontrúgásokat még gyakorolnunk szükséges, valamint a ritmusos játékot szintén nem árt majd elsajátítani. Összességében Megérdemelten nyertünk.

 

- Teljesen átalakult a csapatunk a tavasszal. Jobbára az U16-os kerettel próbáljuk megoldani a feladatokat. Sérülések és távozások is nehezítik az eredményes játékot. Természetesen a tanulságokat levonjuk és abból fogunk maj d akövetkezőkben építkezni.

Nagykarácsony: Bártfai, Hripkov, Kiss, Virág, Tóth, Gerát, Kovács, Berkó, Magyari, Stocker, Kozma. Cserék: Szemler, Bátai, Szabó.

Mezőfalva: Martyin, Németh, Kiss, Fekete, Magosi, Tonka, Sümegi, Csicskovics, Horváth, Baranyai, Vad. Csere: Bakos

Játékvezető: Domány Tamás. Asszisztens: Nagy II. László

 

Share