23 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Baracs - Mezőfalva 2:0, félidő 0:0

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fotók a mérkőzésről itt! >>>

 

Baracs - Mezőfalva 2:0, félidő 0:0

Revansot vett Baracs az őszi mezőfalvi pontvesztésért

 

Első félidős döntetlen után elfogyott a koncentráció a mezőfalvi csapatnál. Gyors egymásutánban bekapott, a hazaiak számára szerencsés gólok után már hiába kapaszkodott Mezőfalva az eredmény után. Sok a hiányzó, fiatalok a játékosok indokolta az eredményt Bakos János mezőfalvi tréner.

 

Az első játékrészben egyik csapat teljesítményét sem lehet igazán kiemelni. Baracs felfelé pörgetett labdakezeléssel próbált előrébb jutni ellenfele térfelén. Mezőfalva a földön vezetett gyors, passzos futballal támadta a hazai állásokat. A pihenőt követően a 47. percben Éliás bal szélről beadott labdája Kőkuti elé került, aki bár belőtte a mezőfalvi kapuba, de a partjelző lest intett, így maradt a 0:0. Rá két percre újabb baracsi támadásnál a kifutó vendég kapus menteni akart, de a félresikerült manőver során Deliről pattant a hálóba a vendéglátók vezető gólja. Hamar következett a második találat is. Az 55. percben baracsi szöglet okozott a mezőfalvi kapu előtt kavarodást, melyben Rezes az eléje pattant labdára rábólintva be is állította a meccs végeredményét. A hátralévő játékidőben hiába futott Mezőfalva az eredmény után, még gólveszélyes helyzetet sem sikerült kialakítania. A mérkőzés után röviden értékeltek az edzők.

- Idei Szabolcs, Baracs: Az első félidőben is próbáltuk magunk javára fordítani a gólszerző lehetőségeinket, de a játék képe alapján nem érdemeltük volna meg a vezetést. A pihenőt követően két helyzetet is szemfülesen érvényesítettünk. A maradék időben pedig igyekeztünk további gólokat szerezni, de ennyinél most megállt az eredménymutató. Fontos mérkőzéseken hozzuk most a pontokat. A végelszámolásnál majd jól jönnek.

- Bakos János, Mezőfalva: A szünet után elvesztettük a koncentrációs képességünket. Helyzetünk sem volt. Baracs játékstílusa nem igazán fekszik a csapatunknak, ezért nehéz volt küzdeni ellenük. Helyzeteiket kihasználták, megérdemlik a három pontot.

 

 

Share