16 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Száguld a mezőfalvi U16

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Foto: U16

 

Száguld a mezőfalvi U16

Három tavaszi mérkőzésüket mind megnyerték. Eddig 100 % a teljesítményük, ami a dobogó közeli, negyedik helyre elég. Az elmúlt két találkozóról Szabó Attila edző készített a Mezőhír számára összefoglalót.

 

U16 Mezőfalva-Cece 6-0

Két hét kényszerpihenő után lépett pályára az U16-os csapatunk. Hazai környezetben Cece együttesét fogadtuk. Jól indult a mérkőzés, nagy lendülettel kezdtünk. Az ötödik percben egy szép támadásból a középre érkező labdát Németh Balázs vágta a kapuba 1-0. Továbbra is támadásban maradtunk, de a betömörülő vendégcsapat védelmét nem sikerült átjátszani, így csak meddő fölényt alakíthattunk ki. A harmincnegyedik percben egy kapu előtti tűzijátékot követően Horváth Krisztián is feliratkozott a góllövő listára. A folytatásban agresszívan támadtunk, ami megzavarta a vendégcsapatot. A harminckilencedik percben a végig nagyon sokat dolgozó Filipszky János lőtt szép gólt. A szünetben Gertner Levente lépett pályára Horváth Krisztián helyett. A második félidőt szintén nagy lendülettel kezdtük. Sorban hagytuk ki a helyzeteinket, illetve a kapufa sem volt velünk. A hatvannyolcadik percben az addig görcsösen játszó Csicskovics Péter is betalált. A hetvennyolcadik percben egy villámgyors támadást követően ismét zörgette a kaput. 5-0. Továbbra is mentünk előre és a nyolcvannegyedik percben Gertner Levente alakította ki a a 6-0-ás végeredményt. Megérdemlik a fiúk a dicséretet, mert megtettek mindent a győzelemért. Ezen a mérkőzésen avattuk fel az új szerelésünket, remélhetőleg még sok sikert hoz számunkra - hallhattuk az U16 edzőjének beszámolójában.

 

Mezőfalva - Kisláng 12:0, félidő

Április 4-én kedden az U16 Kisláng ellen pótolta az elmaradt bajnoki mérkőzést. Sajnos az időjárás nem kedvezett az ifjú focistáknak és végig esőben, viharos szélben folyt a mérkőzés. Az első félidőben sok hibával, körülményesen játszottunk és a nagyon szervezetten, kulturáltan játszó vendégek jól tartották magukat. Meddő fölény, kimaradt helyzetek jellemezték a találkozót. A 36. percben azonban Csicskovics P. betalált. 1-0. Majd a középkezdés utáni letámadást kővetően gyors labdaszerzés és ismét Csicskovics P. a gólszerző. 2-0. A 43. percben egy szögletrúgásnál Horváth. V. fejelt gólt. 3-0. Így vonultak szünetre a csapatok. A második félidőre egy sokkal agilisabb, harcosabb Mezőfalva jött ki a pályára. A 48. percben ismét Csicskovics P. volt a gólszerző. 4-0. Lendületes támadásaink kezdtek eredménnyel is párosulni. Az 52.percben ismét Csicskovics P zörgette a hálót. 5-0. A folytatásban a helyenként jó játék mellett szépen jöttek a gólok. Az 55.percben Sümegi L. is feliratkozott a gólszerzők kőzé. 6-0 . Ekkor már nagy fölényben játszottunk és a 66.percben Filipszky J. is jelezte, hogy pályán van. Szép lővéssel vette be az ellenfél kapuját. 7-0. Csicskovics nem hagyta annyiban és a 69.percen újabb lövése is a kapuban kötött ki. 8-0. A 73. percbenis Csicskovics P. talált a kapuba. 9-0. Sümegi L meglőtte a második gólját. Ezzel 10-0-ra alakult amérkőzés állása. A 75. percben a szélvész módjára gyors Németh B a 82 percben szerez gólt 11-0. Végül a 88. percben Csicskovics P zárta a gólszerzők névsorát, kialakítva a 12-0-ás eredményt.

Döcögős kezdés után magabiztos győzelem egy fiatal sportszerű vendégcsapat ellen akiknek további sok sportsikereket kívánunk. Csapatunk vasárnap az első helyezett Enying otthonában lép pályára, ahol rangadó vár a fiúkra . Hajrá Mező, hajrá u16!

Szabó Attila edző

 

Share