29 | 03 | 2024
Főmenü
Események
March 2024
M T W T F S S
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Kötelező győzelemmel ünnepelte a búcsút Mezőfalva

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

 

Kötelező győzelemmel ünnepelte a búcsút Mezőfalva

Mezőfalva – Nagyvenyim 4:1, félidő 2:0

 

Jó formában és jó teljesítménnyel Mezőfalva megérdemelten győzött a hétvégi mérkőzésen.

A papírforma szerint eredmény szinte előre borítékolható volt. Csak a gólarány mértéke lehetett kérdéses. Ahogy az lenni szokott a hazai csapatnak ezúttal is akadtak bőven helyzetei, melyből négyet értékesített. Közülük talán a legnagyobb elismerést a frissen beállt Sebestyén Fábián büntetőrúgása aratott. Azért az ritka pillanat, mikor valaki pályára lépés után egyből a tizenegyes pont mögé állhat és gólt szerezhet. Fábi nem tökölt, higgadtan és megfontoltan a léc alá vágta a labdát! Összességében Mezőfalvának nem okozott különösebb fejtörést a Nagyvenyim elleni meccs. A szomszéd falu futballistáinak pedig becsületére vált, hogy tisztességgel küzdöttek. Ettől azonban még Mezőfalván maradt a három pont. Villám Balázs a mérkőzés után így értékelt:

- Több szempontból is kötelező volta győzelem, hiszen a szomszédvári rangadók mindig presztízs összecsapások. Másrészt pedig a búcsú miatt is fontos volt a győzelem, hiszen az ünnep miatt sokkal többen láthatták a mérkőzést. Ráadásul a hazai környezet is motiváló. Tehát több szempontból különleges találkozót láthatott a közönség. Nem utolsó sorban új gólszerzőt is avathattunk Sebestyén Fábián személyében.

Sebestyén Fábiánt így ünnepelték a meccs végén a mezőfalviak!

További fotók itt! >>>

 

Mezőfalva: Kovács, Sági, Balázs, Sümegi, Kis, Török, Balogh, Németh, Kovács, Kertész, Kovács. Cserék: Balogh, Sebestyén, Antal, Villám, Csontos, Antal.

Nagyvenyim: Németh, Kovács, Ferencz, Kürti, Fodor, Kovács, Jákli, fehér, Wadolowski, Szabó, Török. Csere: Fekete.

Gólszerzők: Német László, Balázs Sándor, Sági József, Sebestyén Fábián

Sebestyén Fábián gólja a képre kattintva elindul!

Share