19 | 05 | 2024
Főmenü
Események
May 2024
M T W T F S S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Új elnök a MEDOSZ SE élén

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Lehet, hogy egy kép erről: 1 személy, szakáll és belső tér

 

Új elnök a MEDOSZ SE élén

A közelmúltban közgyűlést tartott a MEDOSZ SE, ahol határozatképességgel új elnököt választottak a tagok. Török Zoltánt Bán Balázs kérdezte indíttatásról, tervekről.

 

- Zoli, miért vállaltad el a Medosz SE elnöki tisztségét?

- A helyzet úgy alakult, hogy el kellett vállalnom. Persze senki sem kényszerített erre a lépésre, mégis úgy éreztem, hogy a felkérésre nem mondhatok nemet. Az egész tagság bizalmat szavazott nekem, amit ezúton is köszönök!

- Eddig elnökségi tag voltál, most már elnök vagy. A szemléletmódod változik valamiben?

- Nem. Elnökségi tagként is azt vallottam, hogy csakis addig nyújtózkodjunk, ameddig a takarónk ér, egy centiméterre sem tovább. Ezután sem lesz ez másként.

- Mik a terveid, az elképzeléseid?

- Nehéz ezekről érdemben nyilatkoznom akkor, amikor ilyen gazdasági helyzet vesz minket körül. Ám az egyértelmű célom, és nemcsak nekem, de az elnökség tagjainak is, hogy tisztába tegyük a Medosz SE dolgait, hogy megőrizzük a labdarúgást Mezőfalván, hogy minél nagyobb hangsúlyt fektessünk az utánpótlásunkra és minél több helyi gyermek és felnőtt kötődjön játékosként vagy szurkolóként az egyesületünkhöz. Szeretnénk elérni azt is, hogy minden második vasárnap délután kellemes szórakozást nyújtsunk a labdarúgás kedvelőinek Mezőfalván, hogy mérkőzéseink fix programot jelentsenek minél több embernek.

- Új elnök mellé új elnökség is dukál?

- Nem feltétlenül, hiszen a két alelnök Deák Károly és Zsákovics István, valamint Horváth Béla már eddig is velünk volt. Vadonatúj tagunk Képli László, névadó szponzorunk a KK GRAIN Kft. ügyvezető igazgatója, akinek köszönjük ezt a szerepvállalását is. Fontosnak tartom megemlíteni a Felügyelőbizottságunkat, melyre komoly kontrollfeladat hárul, ennek az elnöke is új ember lett: Simon Zsolt, a SIZSÓ-BAU Kft. ügyvezető igazgatója. Az ő munkáját Papp Gyöngyi és Schelbauer István segíti. Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy a távozó elnökségi tagokról is beszéljek. Mindhármuknak sokat köszönhet a klubunk. Cseke Ottó tizennyolc évig volt elnök, elvitathatatlanul nagy érdeme van abban, hogy a Medosz SE még talpon van. Ahogy neki, úgy Hatvani Norbertnek és Udvardi Tibornak is nagyon szépen köszönjük a munkáját és az erőfeszítéseit.

 

https://medosz-se-mezofalva.webnode.hu/nyilatkozatok

Medosz SE - bb.

 

Share