19 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Tízévesek lettek a pingpongosok

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Képek a buliról itt! >>>

Különleges alkalomból találkoztak szombat délután Mezőfalván az asztalitenisz kedvelői. A Kiss Kálmán Művelődési Házban otthonra lelő civil szervezet, a Mezőfalvi Asztalitenisz Klub ünnepelte tízéves évfordulóját. A nagy napon meglepetés is várta az érkezőket. A színpadon az alaklomhoz illő, szépen terített asztal adott emelkedett hangulatot a rendezvénynek. A klubvezető által készített, stílusosan pingpongasztalt és ütőt ábrázoló torta is megszegésre került. Ez utóbbi, közös erővel!

 Természetesen a bulimeccsek most sem maradtak el.  Délután egy órától este hétig pattogott a labda a zöld asztalon. Aki elfáradt, süteménnyel és itallal pótolhatta a ledolgozott kalóriákat.

Képek a buliról itt! >>>

Tíz éves működése alatt állandóan változó létszámmal, de mindig talpon tudott maradni a klub. A fennállás óta három vezető Bán Balázs, Varga Tamás és a Szabó Sándor próbálta összefogni a némelykor csak alig tízfős csapatot. A kezdetekben igen csak nehezen beinduló klub mára igazolta: nem volt rossz ötlet a társaság létrehozása! Az eltelt egy évtizedben szépen felduzzadt a pingpongozni vágyók száma. Alkalmakként 20-25 fő is asztalhoz áll, hogy a sportos szabadidő mellett azt is eldöntsék, Mezőfalván ki kezeli legjobban az ütőt? Foglakozásaikkal nemcsak a saját kedvtelésüknek hódolnak, de rendszeres szereplői a település közösségi életének is. Sportversenyeik már szervesen beépültek a falu éves rendezvényeinek sorába, ami ékes bizonyítéka a klub létjogosultságának, és a folytatásnak… Az elkövetkezendő tíz évig mindenképpen!

 

Share