24 | 04 | 2024
Főmenü
Események
April 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5

Mezőfalva-Puskás Akadémia II 3:3, félidő 1:0.

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Fogarasi szabadrúgását Papp már nem érte el!

A mérkőzés képei itt! >>>

Mezőfalvi gólrúgók: Móricz Csaba 2, Balázs Sándor 1. A vendégek részéről: Tóth László 1, Fogarasi 1, Baracskai Roland 1.

Egyetlen találat és sok kihagyott helyzet az első félidő mérlege a Mezőfalva-Puskás Akadémia összecsapásnak. A szünet után gólokban bővelkedő játékot produkáltak az együttesek. A vendégek egyszer meg is fordították az eredményt, de a játékidő végére javítani tudott Masinka László legénysége.

Első félidő 43. percben Móricz Csaba jut szabadrúgáshoz. Baloldalon a kaputól 22 méterre leállított labdát a sorfal mellett elcsavarva a jobboldali a hosszú sarokba lőtte: 1:0.

A szünet utáni 5. percben Viniczai Zsolt ügyetlenkedett a hazai 16-oson belül. Nehezen lekezelt labdáját Tóth László csente el, aki a jobb alsó sarok felé gurított. Papp Zoli a labdát már nem érte el, így Tóth szépített: 1:1.

Az egyenlítő gól után 10 perccel a vendégek kapuja előtt akadtak nehéz helyzetek. Ebből Bartus jobboldali visszaívelt labdájára érkező Balázs Sanyi tudott egyet értékesíteni. Fejesével újra a házigazdák szerezték meg a vezetést: 2:1.

Nem sokáig örülhettek az előnynek a mezőfalviak. Egy szabálytalanságot követően ugyanabból a szögből és távolságból végezhettek szabadrúgást a felcsútiak, mint a hazai első találatnál. Fogarasi szintén a sorfal mellett csavarta el a labdát, ami ezúttal a jobb felső sarokba vágódott: 2:2.

Nem sokat kellett várni a következő találatra. Baracskai Roland a baloldalon a félpályát végigcselezve, egyedül vitte a hálóig a labdát. A lemaradó mezőfalvi védelem mellett a jobboldali hosszúsarokba lőtt: 2:3.

A második játékrész hátralévő idejében óriási hajrába kezdett mindkét együttes. A vendégek be akarták biztosítani vezetésüket. A mezőfalviak pedig minden erőt bevetettek a kiegyenlítésbe. A nagy iramnak aztán nem kis kapkodás lett a vége, melynek következményeként sok kihagyott ziccert is láthattunk a csapatoktól. Az erős stresszben a hazai gárda tudott jobban koncentrálni. A befejezés előtti percekben Král Laszló ívelt balról a jobb oldalra, szabadrúgásból. A 16-os magasságáról középre visszaérkező labdára Móricz Csaba érkezett. Fejesével beállította a mérkőzés végeredményét: 3:3.

Móricz fejes mentette meg az egy pontot

A mérkőzés képei itt! >>>

Share