23 | 07 | 2024
Főmenü
Események
July 2024
M T W T F S S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31 1 2 3 4

3:1-ek hétvégéje

Felhasználó értékelés
Nagyon rosszNagyon jó 

Mezőfalva - Alap képeiért katt ide! >>>

 

Vereséggel kezdtük a tavaszi idényt.

Jól sikerült téli felkészülést követően – az IFI kivételével - vereséget könyvelhetnek el csapatink a 2012-2013-as tavaszi idény első mérkőzésein. Először a szombati Megye III –ban 1:3 –as végeredményű, idehaza rendezett forduló okozott csalódást a szurkolóknak, majd a vasárnapi Megye I. osztályú harcosaink véreztek el Kislángon 3:1-re Csak az IFI tudta győzelemmel zárni a hétvégét. Alig néhány fős kerettel – 13 focista – hősies küzdelemben megérdemelten írhatták be a három pontot.

 

A Mezőhír csak az itthoni mérkőzés második félidejétől követhette az eseményeket, így a többi találkozó történéseiről az edzői véleményeket telefonon kérte.

 

Szombaton Masinka Csaba együttese kezdett a tavasz szezonnyitó meccseként.  A 17. percben Begán Gábor szerzett hazai vezetést, amire a 33. percben érkezett válasz a vendégektől. Sajnos a félidő az alapiak előnyével végződött. A 39. percben újabb vendégtalálattal vonultak pihenőre a csapatok.

A szünet után mind a kettő együttesnek adódott lehetőség újabb gólszerzésre, azonban ezt csak Alap tudta kihasználni. Az 52. percben 1:3-ra módosuló eredménnyel végül nem a hazaiak örülhettek a három pontnak. A találkozó végén Masinka Csabát kérdeztük:

- Alap volt ennyire jó, vagy mi nem tudtuk felvenni még a ritmust?

- Épp a spporival arról beszélgettünk, hogy az elején eldönthettük volna mérkőzést. Három ziccerünk volt és csak egyet rúgtunk be. Három góllal elmegyünk, mienk lett volna a meccs! Sajnos mi kihagytuk. Ők berúgtak kettőt. Hátul hibáztunk. Az egyéni hibák eldöntötték a meccset. A papírforma jött be, mert az ellenfél a harmadik helyen van. Itt csak mi jöhettünk volna ki nyertesen, ha sikerül győzni.

Gólrúgó: Begán Gábor 17. perc

 

A kislángi találkozóról két telefoninterjú következik:

Masinka László, a felnőttek edzője – A látottak alapján mi is eldönthettük volna a meccset az első félidőben.  Jól futballoztunk, és Král Laci bomba gólján kívül is akadtak lehetőségeink. A második félidőre sajnos mi is átvettük ezt a „hülye falusi stílust” ütöttük-vágtuk a labdát amerre álltunk. Nagy gond még ekkor sem volt, bár látszott, hogy nem nagyon van bennünk már gól ezzel a játékkal. A 60. percben aztán csináltunk egy buta tizenegyest, és ekkor jött a szokásos zavarodottság, ami ilyenkor szokott lenni. Nem is tudom, milyen módon lehetne ebből a csapatból ezt kiölni? Ilyenkor elfelejtünk mindnet, amit megbeszéltünk!

Sajnos az ellenfél rögtön kihasználta a pillanatnyi gyengeségünket, és gyorsan rúgott még kettő gólt. Ennyi nagyjából a történet.

Gólrúgó: Král László

 

Gulyás Ferenc IFI:

- Megérdemelt győzelmet arattunk, viszonylag kis létszám ellenére. Ráadásul a felnőttnek is adtunk játékost. Az összes körülményt figyelembe véve a játékkal elégedett voltam.

Gólrúgók: Tibold Viktor 18. és 88. perc, Sági Roland 31. perc.

 

Share